LightWeb
LightWeb


LightWEB
Startside English

Bjørke gård    Selvplukk og gårdsbutikk    Arrangement, grupper    Overnatting, B&B    Selskap og møter    Bilder    Kontakt oss   

LightWeb
LightWeb

Arrangement for grupper


Planlegger dere en firmautflukt, skole- eller barnehagetur, bursdagsfeiring, privat sammenkomst, teambuilding e.l.? Vi har tilbud til dere på gården eller på hytta Barlind.


På gården...
I tillegg til aktivitetene som er på gården i høstsesongen har vi f.eks. gårds- eller skogsvanding hvor vi ser på planter, dyr og fossiler. Aktiviteter som natursti, riding, hesteskokasting, øksekasting, storsekkhopping, rundballhopping, storsekkeløp, styltekonkurranse, kjempehuske, og mye mer.


På gården er det god uteplass med unik utsikt. På grillen kan vi blant annet tilby maiskolber rett fra åkeren, dere kan grille medbragt eller ordne annet.

Stabburet er koselig innredet med sitteplass til ca 45.

På stabburet er det også muligheter for overnatting i de gamle kornbingene i annen etasje.


På låven er det plass til selskap og bryllupsfest    

Vi har en stor lavo med ildsted og ca 20 sitteplasser.    
Inne på stabburet                                Damer på tur


..På hytta
Hytta Barlind, ligger i lia opp mot Nordmarka med vidt utsyn over Ringerike og blånene bak. Det er ca 50 km fra Oslo og 7 km fra E16 mellom Oslo og Hønefoss. Barlind egner seg ypperlig til teambuilding, vennelag, selskap eller ferie.
Barlind er bygget tidlig på 1900-tallet og er en stor og koselig tømmerhytte i to etasjer med spiseplass for
20-30 personer og overnattingsplass for 10-15 personer.Hytta har solpanel og vedovner.

I umiddelbar nærhet til hytta er det flotte akeforhold med mulighet for traktortrekk opp igjen. Vi kan også tilby aktiviteter som natursti, øksekasting og storsekkeløp. Vil du ha ro i sjelen er det fint å bare sitte på verandaen og nyte utsikten og stillheten. Her kan man føle historie i veggene når tømmeret knaker og elgen tusler rundt hjernet...

Hyttebesøket kan kombineres med kjerratvanding langs Peder Ankers "kjerraten i Åsa".

Vi starter f.eks. turen på Kjerratmuseet og går langs den gamle traseen for tømmertransport med kjerrat fra Steinsfjorden og opp til Damtjern. Vi går langs gamle stier, elgtråkk og hesteveier, og ender opp på Barlind hvor det er utsyn over vannveiene for tømmeret og skogene tømmeret kom fra ... og de sju blåner bakom.

Ring for informasjon og avtale, og vi legger til rette for dere.


Skolebesøk


"Låvemuseum"

BARLID


MiddaghytteutsiktLightWeb

Bjørke gård 
3512 Hønefoss     
    Mob: 412 67 626 / 95450155     e-post: post@bjorkegard.no
Vår Facebook side
                                     © LightWeb